| |     latinica | english  
Насловна
ОБАВЕШТЕЊЕ КОНЗУЛАРНОГ ОДЕЉЕЊА АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У САРАЈЕВУ

Амбасада Републике Србије - Сарајево обавештава да јe потребно извршити заказивање термина за пружање конзуларних услуга путем телефона или мејла Амбасаде Републике Србије у Сарајеву.

еКонзулату се приступа преко веб адресе (https://ekonzulat.gov.rs) и затим се бира опција ,,Заказивање термина за конзуларну услугу у дипломатско-конзуларним представништвима".

Након што се изабере земља (Босна и Херцеговина, Амбасада Републике Србије-Сарајево), странка бира  да ли жели да закаже један или више термина (нпр. уколико захтев за одређену конзуларну радњу треба да поднесе више чланова породице, или више особа, бира се онолико термина колико особа подноси захтев), а затим се, у менију са леве стране, бира конкретна конзуларна услуга. еКонзулат ће затим понудити термине за пружање конкретне конзуларне радње.

Да би се извршило еЗаказивање, потребно је да имате е-маил адресу, на коју ће вам, након што изаберете датум пружања конзуларне услуге, прво стићи захтев за потврду термина. Тек када потврдите заказивање Ваш термин ће бити евидентиран.

Све информације о евентуалном отказивању термине од стране Амбасаде Републике Србије - Сарајево лице које је заказало термин добиће путем е-мејла који је остављен приликом заказивања термина.


Верзија за штампу
Важне информације
ОБАВЕШТЕЊЕ КОНЗУЛАРНОГ ОДЕЉЕЊА АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У САРАЈЕВУ